Core Synergy Workshop

Attitude Ballet a lansat in 2014 un nou curs pentru întreţinerea armonioasă a corpului, un concept unic în România: Core Synergy.

Acest curs este gândit pentru a lucra intens condiţia întregului corp, a-i dezvolta forţa şi flexibilitatea. Majoritatea exerciţiilor se concentrează asupra muşchilor abdominali şi a părţii inferioare a corpului (picioare, fesieri) şi sunt inspirate din exerciţiile efectuate de balerini pentru a-şi întări şi alungi musculatura şi a-şi antrena rezistenţa .

Acest curs pune accent pe forţă şi pe fitness cardiovascular, urmărind să dezvolte un corp care să funcţioneze optim, în acelaşi timp îmbunătăţind postura, puterea de concentrare şi flexibilitatea. Core Synergy combină mişcări de încălzire statice şi dinamice, yoga, exerciţii de Pilates şi de tonifiere a întregului corp, precum şi tehnici active de stretching. În cadrul acestui curs participanţii îşi vor dezvolta echilibrul, flexibilitatea şi forţa, în acelaşi timp îmbunătăţindu-şi condiţia aerobică şi anaerobică.

Core Synergy este un curs potrivit tuturor, fiind o abordare intensă, sănătoasă şi distractivă de a obţine un fizic de invidiat şi un nivel înalt de condiţie fizică, fiind in acelasi timp un remediu împotriva stresului cotidian.

Participanţii trebuie să poarte echipament lejer, în care să se simtă comod.

Atelierul este destinat tuturor, nu este necesara pregatirea fizica in dans.

Pretul este 50 Lei, durata 2h. 10 Septembrie 2016, 11:00

Profesor Laura Cristinoiu

Locurile sunt limitate, inscrierea se face la tel 0742219599 sau e-mail inscriere@attitudeballet.ro

About The Author

Copyright @ Attitude Ballet Studio
£0.000 items