Dans Creativ

 

 

Discover your dance style!

Va asteptam la doua ateliere de dans creativ, pentru adultii incepatori coordonat de Sorina Petrescu. Acest curs se adreseaza acelor personae care considera ca nu stiu sa danseze, “au doua picioare stangi” sau care nu au o preferinta pentru un stil anume. Scopul este ca fiecare persoana sa plece cu miscarile care ii caracterizeaza personalitatea.

Atelierele vor fi focusate cu preponderanta spre jocuri, interactiuni intre parteneri de dans, improvizatie, exercitii de oglindire si relaxare, si mai putin pe coregrafie.

Program

Zile de curs: Vineri, 17 si 24 februarie 2017

Interval orar: 18.30 – 20.00

Pret 2 ateliere: 100 Lei

Pret 1 atelier 60 Lei

 

Despre Prof. Coregraf

Sorina Petrescu si-a inceput drumul in dans la varsta de 6 ani cand a inceput sa mearga la cursurile de balet de la Opera Romana, sub indrumarea Magadalenei Rovinescu. Ulterior a fost cucerita de dansul contemporan si jazz, pe care le-a studiat la sectia Coregrafie din cadrul Scolii de Arta Bucuresti. In acelasi timp a fost una dintre dansatoarele Andreei Balan timp de 7 ani, pentru care a mai realizat coregrafii. A inceput sa realizeze coregrafii inca din timpul liceului, atat pentru propria trupa de dans cat si pentru altele, castigand mai multe premii, inclusiv cele de creatie.

Un moment important de dezvoltare a fost acela cand a inceput sa sustina cursuri de dans pentru studentii din Franta, avand inclusive momente coregrafice prezentate in cadrul mai multor spectacole din nordul Frantei. A intrat in compania de teatru-dans Cie Velum din Franta unde a avut ocazia sa danseze in cadrul teatrului Arras. A urmat diverse ateliere de dans atat cu coregrafi romani, cat si internationali.

In prezent realizeaza proiecte in care promoveaza beneficiile dansului asupra corpului si mentalului copiilor, cu precadere celor din familii defavorizate, si urmeaza un program de formare in psihoterapie prin dans si miscare, unde are ocazia de a invata si experimenta de la cei mai buni psihoterapeuti din Europa.

About The Author

Copyright @ Attitude Ballet Studio
£0.000 items