Fusion Dance

 

 

 

Va asteptam la doua ateliere pentru copii (14-18 ani), nivel incepatori/avansati, coordonat de Sorina Petrescu.

Vom descoperi impreuna prin jocuri, exercitii de oglindire, improvizatie, miscari din diferite stiluri de dans. Fuziunea acestor miscari ne va duce la crearea unei mici coregrafii.

Program

Zile de curs: Vineri, 17 si 24 februarie 2017

Interval orar: 17.00 – 18.30

Pret 2 ateliere: 100 Lei

Pret 1 atelier: 60 Lei

 

Despre Prof. Coregraf

Sorina Petrescu si-a inceput drumul in dans la varsta de 6 ani cand a inceput sa mearga la cursurile de balet de la Opera Romana, sub indrumarea Magadalenei Rovinescu. Ulterior a fost cucerita de dansul contemporan si jazz, pe care le-a studiat la sectia Coregrafie din cadrul Scolii de Arta Bucuresti. In acelasi timp a fost una dintre dansatoarele Andreei Balan timp de 7 ani, pentru care a mai realizat coregrafii. A inceput sa realizeze coregrafii inca din timpul liceului, atat pentru propria trupa de dans cat si pentru altele, castigand mai multe premii, inclusiv cele de creatie.

Un moment important de dezvoltare a fost acela cand a inceput sa sustina cursuri de dans pentru studentii din Franta, avand inclusive momente coregrafice prezentate in cadrul mai multor spectacole din nordul Frantei. A intrat in compania de teatru-dans Cie Velum din Franta unde a avut ocazia sa danseze in cadrul teatrului Arras. A urmat diverse ateliere de dans atat cu coregrafi romani, cat si internationali.

In prezent realizeaza proiecte in care promoveaza beneficiile dansului asupra corpului si mentalului copiilor, cu precadere celor din familii defavorizate, si urmeaza un program de formare in psihoterapie prin dans si miscare, unde are ocazia de a invata si experimenta de la cei mai buni psihoterapeuti din Europa.

About The Author

Copyright @ Attitude Ballet Studio
£0.000 items