Lyrical Dance Workshop

 

Dansul liric reprezintă o îmbinare între tehnica baletului clasic, naturaleţea pașilor de jazz şi viziunea contemporană a expresivitaţii în dans. Dansul liric este expresiv, dinamic şi graţios în acelaşi timp. Coregrafia urmăreşte pas cu pas muzica, scopul final fiind un moment artistic complet. Este un stil de dans care cere multă energie, creează suflu şi pune în mişcare întregul corp. Este un mod excelent de a arde calorii şi de a dobândi o linie deosebită a corpului. Coregrafia abordează diverse tempo-uri: de la cele lente şi graţioase pană la cele dinamice şi virtuoase. Este un curs potrivit pentru toţi cei care au curajul de a se exprima artistic şi emoţional prin dans. Prin dansul liric se urmăreşte descoperirea propriei expresivităţi şi îmbunătăţirea relației fiecaruia cu corpul şi cu abilitaţile sale motrice. Cursanţii avansaţi vor putea exersa o coregrafie prin care expresivitatea lor artistică va fi infăţişată autentic, totul sub îndrumarea atentă a profesorului ce predă atelierul.

Profesor Laura Cristinoiu

Atelierul se desfasoara vineri 9 Septembrie, ora 17:00 si dureaza 2h.

Atelierul este destinat adolescentilor si adultilor cu pregatire la nivel intermediar si avansat in balet clasic, dans contemporan.

Ținuta participanţilor trebuie sa fie una comoda.

Pret : 50 LeiParticiparea se face cu inscriere in prealabil, locurile fiind limitate. Tel: 0742219599 sau inscriere@attitudeballet.ro

About The Author

Copyright @ Attitude Ballet Studio
£0.000 items