Balet clasic pentru adulti

Description

individual_adulti_500x500px_web

BALET CLASIC PENTRU ADULȚI

ATTITUDE BALLET STUDIO oferă adulţilor bucuria artistică a baletului clasic concomitent cu dezvoltarea flexibilitaţii, forţei şi a graţiei. Prin frecventarea acestor cursuri se învată coordonare, muzicalitate, postură, se modelează corpul şi se tonifică muschii. Ora de balet pentru adulţi este potrivită pentru începatori şi pentru cei ce s-au bucurat de experienţa dansului academic în tinereţe. Baletul pentru adulţi este bazat pe tehnica şi măiestria baletului clasic dar rămâne în limitele fizice potrivite cursanţilor aspiranţi. Cursul de balet pentru adulţi se desfăşoară sub forma unei ore de studii profesioniste, include exerciţii de încălzire, exerciţii la bară şi la centrul sălii, abordând mişcările dintr-o perspectivă mai lejeră, rigoarea nefiind prima trăsătură a orei de studiu.

ATTITUDE BALLET STUDIO creaza un mediu primitor şi motivant unde vârsta şi pregătirea fizică nu reprezintă un obstacol în a experimenta plăcerea şi beneficiile baletului clasic.

Niciodată nu este prea târziu pentru a încerca ceva nou sau pentru a continua un vis din tinereţe.

ARTISTIC DIVISION

Attitude Ballet Studio a fost printre primele şcoli de balet care a răspuns dorinţei adulţilor de a duce mai departe bucuria mişcării, de depăşire a limitelor, transpunând în real dorinţa de a performa şi de a împărtăşi pe scenă fascinaţia dansului.

Dacă pentru majoritatea adulţilor, baletul este o altă modalitate de păstrare a condiţiei fizice alături de gimnastică, Pilates etc, Attitude Ballet Studio oferă celor care îşi doresc posibilitatea de a explora partea artistică şi tehnică a baletului clasic prin ore de repertoriu pentru spectacole. S-a format, astfel, o divizie artistică a grupelor de adulţi care a pus deja în scenă trei spectacole cu un program variind de la Palladio de Karl Jenkins la Bolero de Maurice Ravel, Giselle de L. Minkus şi diverse variaţii de balet clasic şi dans contemporan.

De asemenea, în cadrul studioului se oferă pentru copii şi adulţi pregătire şi consiliere peronalizată pentru diverse audiţii, concursuri, programe de formare etc., inclusiv prin suport pentru completarea formularelor şi pentru procesul de selecţie.

Share


Classes

Copyright @ Attitude Ballet Studio
£0.000 items