Balet clasic pentru copii 10-14 ani

Description

junior_10-14_500x500px_web

Prin învăţarea regulilor şi a tehnicii tradiţionale ce a fost transmisă din generaţie în generaţie, de-a lungul secolelor, arta baletului clasic le oferă copiilor ocazia de a-şi dezvolta încrederea în sine, auto-disciplina, postura şi simţul artistic. În plus, ei vor dobândi abilitați motrice, graţie şi îţi vor dezvolta creativitatea, fiind îndrumaţi să dea frâu liber talentului cu care sunt înzestraţi.

Cursurile se ţin cu o frecvenţă de 1 dată sau de 2 ori pe săptămână. De două ori pe an se pune în scenă un spectacol la care participă toţi copii: înaintea sărbătorilor de iarna vă invităm la o prezentare în cadrul studioului, iar la finele anului școlar spectacolul va fi susținut pe scena unui teatru partener. Ambele spectacole vor fi filmate şi înmânate parinților. Pentru a urma cursurile, copiii au nevoie de echipament corespunzător: costume-body, fustiță și flexibili de balet.

JUNIOR-BALET 10-14 ani

Cursurile urmăresc programa unei ore profesioniste de studii de balet, exerciţii de încălzire, la bară, la mijloc, sărituri şi diagonale (pointes pentru cei ce au vârsta şi pregătirea necesară). Elementele de mișcare creativă vor fi accentuate prin exerciții de coordonare şi dansuri în secvență, prestabilirea unor formații şi exerciții speciale care pun accent pe conștientizarea corpului.

Share


Classes

Copyright @ Attitude Ballet Studio
£0.000 items