Balet clasic pentru copii 3-5 ani

Description

mini_4-5_500x500px

BALET CLASIC PENTRU COPII

Prin învăţarea regulilor şi a tehnicii tradiţionale ce a fost transmisă din generaţie în generaţie, de-a lungul secolelor, arta baletului clasic le oferă copiilor ocazia de a-şi dezvolta încrederea în sine, auto-disciplina, postura şi simţul artistic. În plus, ei vor dobândi abilitați motrice, graţie şi îţi vor dezvolta creativitatea, fiind îndrumaţi să dea frâu liber talentului cu care sunt înzestraţi.

Cursurile se ţin cu o frecvenţă de 1 dată sau de 2 ori pe săptămână. De două ori pe an se pune în scenă un spectacol la care participă toţi copii: înaintea sărbătorilor de iarna vă invităm la o prezentare în cadrul studioului, iar la finele anului școlar spectacolul va fi susținut pe scena unui teatru partener. Ambele spectacole vor fi filmate şi înmânate parinților. Pentru a urma cursurile, copiii au nevoie de echipament corespunzător: costume-body, fustiță și flexibili de balet.

MINI-BALET  3-5 ani

Pentru cei mai tineri cursanţi baletul este o activitate distractivă şi exigentă în acelaşi timp, o activitate cu numeroase beneficii pe care le vor aprecia toată viaţa. Baletul îi învaţă cum să stea corect, cum să păşească cu graţie şi cum să dobândească o postură de invidiat. Programa acestor cursuri include mișcări elementare ale tehnicii baletului clasic, exerciţii la sol, exerciţii creative de mişcare în spaţiu, toate explicate pe înţelesul micilor cursanţi.

Share


Classes

Copyright @ Attitude Ballet Studio
£0.000 items