Profesori

Laura Cristinoiu

Director artistic A înfiintat Attitude Ballet in anul 2010. A adus arta baletului clasic mai aproape de toti cei ce si-au dorit să experimenteze si să se dezvolte in aceasta directie, la un nivel profesionist. A introdus in grila cursurilor ateliere tematice dedicate copiilor, cursuri noi pentru adulti precum Lyrical Dance, Core Synergy, Atelierul de Balet Clasic pentru Adulti si a creat grupul de adulti ce dansează în fiecare stagiune la un nivel profesionist. Predă arta dansului atât celor ce se antreneaza la nivel profesionist cât si celor ce vor să descopere secretele dansului si vor să isi descopere talentul. S-a format ca balerină urmând Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” din Bucureşti. Apoi şi-a aprofundat cunoştiinţele artistice în cadrul Universitaţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică- secţia Coregrafie, unde a studiat istoria dansului, creaţie coregrafică, arta actorului, scenografie, regie, istoria muzicii şi metodologia predării dansului clasic. A avut şansa de a participa la stagii, workshop-uri şi de a dansa în creaţii coregrafice ale unor pedagogi şi dansatori de renume precum Gilbert Mayer, Sergiu Ştefanski, Rosa Olimpia Estrella, Valentina de Piante, Peter Breuer, Gheorghe Iancu. A studiat balet clasic şi neo-clasic, dans contemporan, flamenco, pillates şi dans modern. A dansat în numeroase spectacole de teatru-dans şi a montat coregrafii pentru piese de teatru. În cadrul Companiei de Balet a Operei Naţionale din Bucureşti a dansat în balete şi opere celebre precum “Lacul Lebedelor”, “Giselle”, “Frumoasa din padurea adormită”, “Baiadera”, “Alba ca Zapada şi cei Şapte Pitici”, “Cenuşareasa”, “Corsarul”, “Ana Karenina”, “Spărgătorul de nuci”, “Cosi fan tutte”, “Nabucco”, “Evgheni Oneghin” şi altele.

Beatrice Enea

Profesor Este absolventă a Liceului de Artă ,,George Enescu”, din București, secția de Coregrafie. Din 1982 este angajată a Operei Naționale din București ca solistă și asistent coregraf. Din repertoriul său fac parte variații și roluri solistice din balete celebre precum “Giselle”, “Lacul Lebedelor”, “Coppelia”, “Bolero”, “Romeo şi Julieta”, “Anna Karenina” şi multe altele. Cu o experienţă pedagogică de peste 20 de ani  în predarea dansului clasic și fiind o profesoară devotată artei academice, asigură o foarte bună înţelegere a materiei, într-o atmosferă relaxantă și plăcută.

Alexandra Gavrilescu

Profesor A absolvit Academia de Teatru şi Film “Ion Luca Caragiale”(UNATC)- secţia coregrafie/ pedagogie 2006 (profesori: Liliana Iorgulescu/Raluca Ianegic). Este balerină profesionistă la Opera Naţională Bucureşti din 2002, în prezent dansând în toate spectacolele clasice, neoclasice şi contemporane, cât şi de operă. O puteţi urmări în roluri de excepţie precum Juliet din Radio and Juliet şi Blind tango din Tango (coregraf Edward Clug), Seara Balanchine-Serenada (coregrafie George Balanchine) sau Madge din La Sylphide (coregraf Johan Kobborg). In cadrul Attitude Ballet Studio, susţine şi Atelierul de Broadway Jazz.

Laura Andrei

Profesor A absolvit Universitatea Română de Ştiinţe şi Arte din Bucureşti, secţia Coregrafie, şi Academia de dans Codarts, din Rotterdam, Olanda, participând apoi la numeroase workshop-uri de dans contemporan: Tehnica proiecţiei video pe mişcare, susţinut de Rachid Ouramdane; Tehnica Cunningham, susţinut de Thomas Caley; Dans contemporan african, susţinut de Mekbul Jemal; Workshop Thierry Martinez, împreună cu spectacolul de dans contemporan ‘Le temps d’une rencontre’ în cadrul Festivalului de dans din Biarritz; stagiu intensiv de dans contemporan susţinut de Brice Mousset (New York) şi Massimo Gerardi (Italia/Germania). Colaborează pentru diverse spectacole cu Opera Română (Hansel şi Gretel), Teatrul de Operetă din Bucureşti (Romeo şi Julieta, Rebecca, Maria de Buenos Aires, Roşu şi Negru- coregrafie Adina Cezar) şi Teatrul Odeon (Depeche Danse- coregrafie Razvan Mazilu). În ultimii ani a participat şi la o serie de proiecte de artă: «An immaterial retrospective of the Venice Biennale», proiect desfăşurat în cadrul Festivalului de Artă Contemporană de la Veneţia, Pavilionul României, autori Alexandra Pirici şi Manuel Pelmuş; «Nu ştiu», regia şi coregrafia Andreea Belu, WASP, Bucureşti; «The Bet», proiect de arta contemporană creat de artiştii Alexandra Pirici şi Manuel Pelmuş, desfăşurat la muzeul « Lehmbruck » din Duisburg, Germania. A participat şi a obţinut premii la diverse ediţii ale Concursului Internaţional Inter-Universitar UPPAdanse, de la Bayonne – Biarritz, secţiunea solo pre-profesionişti şi duo contemporan. În plus, s-a format şi a urmat stagii de calificare şi ca instructor de aerobic.

Copyright @ Attitude Ballet Studio
£0.000 items